Thermische vloerisolatie: warme voeten en lage energiefactuur

Wist u dat vloerisolatie een van de belangrijkste isolatiepunten van uw woning is? Voor elke situatie en bouwstructuur is er een perfecte oplossing. Hieronder vindt u alle soorten thermische vloerisolatie die wij plaatsen.

 • Gespoten PUR
  Dit type PUR zorgt voor een perfect geïsoleerde vloer waarbij de leidingen volledig weggewerkt worden en koudebruggen uitgesloten worden. Bovendien zijn de aansluitingen aan de muren naadloos. Ga voor warme voeten en een lagere energiefactuur met gespoten PUR.
 • PUR-platen
  PUR-platen staan garant voor een stabiele binnentemperatuur en verhoogd comfort. De isolatieplaten zijn licht en makkelijk hanteerbaar waardoor de installatie snel kan gebeuren. De hoge isolatiewaarden van PUR-platen zorgen er namelijk voor dat u dunnere lagen nodig hebt t.o.v gespoten PUR.
 • PIR-platen
  Deze harde schuimstofplaten hebben een fantastische isolatiewaarde en zijn perfect geschikt voor situaties waarbij de isolatiedikte beperkt is. Bovendien zijn ze erg brandveilig en beschikken ze over een dampdichte laag waardoor een dampscherm overbodig wordt.
 • XPS-platen
  XPS-platen hebben een gesloten cellenstructuur waardoor ze vochtwerend en drukvast zijn en over een sterke isolatiewaarde beschikken.
 • EPS-parels
  EPS-parels bieden een duurzame en ecologische oplossing voor de isolatie van uw vloeren. Ze hebben een goede isolatiewaarde, zijn drukvast en vormvast, werken brandvertragend en zijn bestand tegen schimmels en bacteriën.